25/03/2021

10 jaar later

Een bijzondere dag vandaag. Een aantal herinneringen wil ik met u delen:
Precies 10 jaar geleden heb ik een zwaar motorongeluk gekregen. Op de dag dat mijn vader jarig zou zijn. Hij zou vandaag 75 jaar zijn geworden. Helaas is hij in 1994 op 47 jarige leeftijd overleden. Een dag waarop ik terug kijk met bijzondere gevoelens.

Sinds die dag 10 jaar geleden is er veel gebeurd:

 • Bijzondere herinneringen aan een ziekenhuis periode
 • De daarop volgende revalidatie in De Vogellanden.
 • Ik mocht nog een keer vader geworden van Robert, inmiddels 9 jaar oud.
 • Vanuit de rolstoel heb ik weer leren lopen, fietsen, auto rijden in een aangepaste auto.
 • We mochten een nieuw huis bouwen.
 • Voor het platform gehandicapten Hardenberg heb ik meegedraaid in het scholenproject.
 • Gastlessen- presentaties mogen verzorgen op middelbare scholen.
 • Voor de reclassering, slachtofferhulp, stichting Voorkom Dordrecht heb ik lezingen verzorgd.
 • “Gewoondoener 2018″gemeente Hardenberg. 
 • Met een Inclusie project hebben we Duitsland, Polen en Engeland bezocht.
 • Met broer Ben, moeder en een paar ooms en tantes zijn we in Canada geweest.
 • Op een blade getraind
 • Deze website: www.johansmith.nl opgezet, met dank aan Peter Jan van Tuil.
 • Begonnen met orgel les vorig jaar van Freddy Veldkamp, een fantastische uitlaatklep en middel om God met muziek groot te maken!

Dankbaar voor een lieve vrouw Ellen en onze 6 kinderen. Jullie zijn kanjers. Ik kijk met veel vertrouwen vooruit, ondanks de verwarrende tijd waarin we leven. Geloof, hoop en liefde kernwaarden die ons zekerheid geven. Bovenal ben ik God dankbaar voor levenslust , gezondheid en hoofd vol inspiratie!

Dit bericht is 4243 gelezen!