05/02/2020

Ouderen contactmiddag in Lienden

Op 11 sept. 2019 in Lienden uitgaande van de hervormde kerk heb ik een bijdrage mogen leveren aan de ouderen contactmiddag. Na een meditatie van een dominee was er een korte pauze. Na de koffie mocht ik mijn presentatie verzorgen.
Op de uitnodiging aan de ouderen stond te lezen:

Johan komt vertellen dat een zeer ernstig motorongeluk zijn leven radicaal veranderde, het onderwerp heeft als titel: “MENSEN MET EEN HERSENLETSEL ZIJN NIET ZIELIG”.

Aan het eind van de contactmiddag kwam er een moeder met haar dochter emotioneel naar mij toe. Zij had onlangs een ongeluk gehad en blijvende schade. De gegevens van mijn letselschade advocaat Niek Wolthers aan haar door gegeven.

Mensen met een hersenletsel zijn niet zielig
Oudercontactdag Lienden

Dit bericht is 4459 gelezen!